PODPISI POKRAJINE 3


Narava je ves čas na voljo – sedem dni v tednu. Človek pa rabi počitek. (Fotografija: Borut Peršolja)


Predmobitelska komunikacija je potekala z nogami. In v konspiraciji, ki ji žvižgači Snowdenovega tipa, niso bili kos. (Fotografija: Borut Peršolja)


Umetniki so želeli prestopiti iz izoliranih prostorov, namenjenih umetnosti, iz galerij in muzejev, v urbani prostor in pokrajino. Pri svojem ustvarjanju so uporabljali nekonvencionalne prijeme …” (Fotografija: Borut Peršolja)


“Tujkov v ranah ne odstranjujemo. Izjema so le zelo površinsko ležeči manjši tujki. V primeru, da smo na zelo odročnem kraju in da ima poškodovanec zgolj v kožo in podkožje zapičen trnek, ga lahko skušamo odstraniti s t. i. napredujočo tehniko: potisnemo ga naprej skozi kožo, ga odščipnemo ali stisnemo zalust in izvlečemo nazaj.” (nasveti Prve pomoči) (Fotografija: Borut Peršolja)


Lišaji za svojo rast nujno potrebujejo neonesnažen zrak. Jim prija tudi zeleni ostanek obmejne zgodovine? (Fotografija: Borut Peršolja)


KSL: Kostelska uganka. (Fotografija: Borut Peršolja)


Lašček (1071 m), zanimivo Banjško razgledišče, ki bi si zaslužil bolje vzdrževano planinsko pot. (Fotografija: Borut Peršolja)


Orientacijska umetnost. (Fotografija: Borut Peršolja)


“Eleganca ne pade v oči, ampak ostane v spominu.” Giorgio Armani (Fotografija: Borut Peršolja)

Moje ime je Borut Peršolja in to je bila moja zgodba.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “PODPISI POKRAJINE 3”

  1. [...] PODPISI POKRAJINE 3 [...]

  2. fuga komentira:

    Ja, markacije lahko precej uničijo površino rastočih dreves. Hvalabogu je končno nekomu kapnilo, da se za pošten kažipot splača prinesti in uporabiti drog ali pripravljen lesen kol. Pribijanje na drevesa ali celo barvanje lubja naredi toliko škode, da vsekakor povzroča zgražanje pri uporabnikih in zelo kazi okolico. Nove generacije markacistov so precej bolje vzgojene kot so bile naše generacije.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !